Неделя, 20 Юни 2021
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 12 Януари 2018

3453

Дневен хороскоп - Водолей - 12.01.2018 - Добрият тон е във ваша полза

Ще се сбъднат прогнозите ви за изхода на конкретна задача или събитие и това ще ви помогне по - добре да се организирате в изпълнение на програмата си.

Добър ден с прилични възможности за успех при осъществяване на делови цели от професионално ангажираните и за успешни контакти в средите на бизнеса, но при изричната уговорка, че няма да действате от позицията на заповядващи, и ще сте активни. Прескочите ли изискването, ще последва крах. Има всички шансове този ден да бъде приятен и удовлетворителен за вас. Работата ви се развива по желания от вас начин, а отделни детайли дори по-добре. Постарайте се да запазите добрите си възможности. Ако не сте сигурни в нещо, по-удачно е да го отложите, а не да го елиминирате като изход.

Мислите ви ще са насочени много повече към уреждане на любовните отношения и много по-малко към работата. Склонни сте да се лутате от една крайност към друга, от идеята за раздяла, до идеята да се извинявате за несъществуващи провинения. Дръжте се естествено, ако искате да получите одобрение. Оставете инициативата на партньора. Приятели ще направят вечерта ви много весела. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година