Петък, 6 Декември 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 11 Май 2018

1908

Дневен хороскоп - Водолей - 11.05.2018 - Печеливши възможности

Ако сте изпълнени с любов и милосърдие, и работите не само за своето благополучие, но и за доброто на другите. Много благоприятен ден за печалби и реализация в материалната сфера но и голяма опасност да не станете жертви на измамници.

За да се предпазите от такива не бива да поемате ангажимент за съвместна работа с някой, нито пък да се подвеждате по примамливи оферти. Ще последва удар. Най-сетне можете да си починете и затова едва ли ще се заемете с нещо, което ви натоварва. Въпреки плановете ви ще се наложи да обърнете внимание на нещо важно. Занимавате се със свой близък, който е решил да предприеме нещо рисковано. Можете да разчитате на семейството си.

Преценявайте изказванията си и бъдете нащрек относно събеседниците си. Не навлизайте в чужда територия и не се захващайте за дейности, в които нямате много опит просто на инат. Ще си създадете неприятности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година