Вторник, 28 Януари 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 11 Май 2018

1918

Дневен хороскоп - Водолей - 11.05.2018 - Печеливши възможности

Ако сте изпълнени с любов и милосърдие, и работите не само за своето благополучие, но и за доброто на другите. Много благоприятен ден за печалби и реализация в материалната сфера но и голяма опасност да не станете жертви на измамници.

За да се предпазите от такива не бива да поемате ангажимент за съвместна работа с някой, нито пък да се подвеждате по примамливи оферти. Ще последва удар. Най-сетне можете да си починете и затова едва ли ще се заемете с нещо, което ви натоварва. Въпреки плановете ви ще се наложи да обърнете внимание на нещо важно. Занимавате се със свой близък, който е решил да предприеме нещо рисковано. Можете да разчитате на семейството си.

Преценявайте изказванията си и бъдете нащрек относно събеседниците си. Не навлизайте в чужда територия и не се захващайте за дейности, в които нямате много опит просто на инат. Ще си създадете неприятности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година