Петък, 8 Декември 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 10 Февруари 2018

3867

Дневен хороскоп - Водолей - 10.02.2018 - Не спекулирайте

Денят е подходящ за планиране и начало на нови занимания, за бизнес, професионално и духовно развитие. Събота е много благоприятна за реализация на лични и делови цели и ви предоставя добър късмет.

Благоприятните възможности надделяват през този ден, но ще възникне и провокация, която може да ви съблазни да спекулирате за нещо. Не си го позволявайте, защото тежко ще съжалявате. Обзети сте от мисли за промяна и твърдо сте решили да ги реализирате. За целта е нужна повече упоритост и хъс. Близките ви е възможно и да не оценят жертвите, които правите за тях. Погрижете се за здравето си. Ще установите, че твърдението „денят си личи още от сутринта“ не винаги е вярно. Денят ще започне по обичайния си начин, спокойно с тенденция към скучност, но вечерта предстоят вълнуващи романтични емоции и изненада от близките.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!