Четвъртък, 17 Октомври 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 01 Април 2018

3021

Дневен хороскоп - Водолей - 01.04.2018 - Любовни трепети

Денят е изпълнен с много възможности за успех, но предимствени за повечето Водолеи са деловите, и тези от материално и финансово естество.

По-трудно осъществими са контактите, а ако се налага да водите преговори през този ден, по-добре се откажете. Ще се движат мудно и тромаво със загуба на много време, без да достигнете до конкретен резултат. Новините, характерни за неделя, са и приятни, и смущаващи. Разочарованията за някои са единствено от любовно естество. В тази сфера има много хитруване. Забравете за необмислените действия и спонтанни решения. Всичко, с което се захванете днес го подчинете на разума си и няма да съжалявате. Заложете на сигурното, застраховайте се от евентуални неприятности и действайте.

Всичко ви дава енергия, прави ви по-уверени и със самочувствие. Каквото и да се случва у дома във връзка с ежедневните ангажименти ще се наложи вие да давате указания и да поемете отговорността. Близките може и да не се съгласят с предложенията ви, постарайте се да ги убедите с аргументи, а не с крясъци. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година