Неделя, 23 Февруари 2020
Везни

Дневен хороскоп
Вторник 09 Януари 2018

3541

Дневен хороскоп - Везни - 09.01.2018 - Успех, но и ядове

Вашите възможности за успешна реализация са ярко подчертани във вторник, но постиженията ви едва ли ще се осъществят в условия за нормална и спокойна обстановка за плодотворна дейност.

Ще се сблъскате с неочаквани пречки, които несъмнено ще предизвикат силни ядове. Активността ви от последните дни ще бъде заменена с желание за по-приятни занимания, което означава известно отпускане. Не се укорявайте, в случай, че ви минават такива мисли, имате нужда от възстановяване на силите и обновяване на чувствата. Не говорете излишно. Ще получите доста ексцентрично делово предложение, което първоначално може да ви ентусиазира. Не бързайте да отговаряте. Опитайте се да си изясните подробностите самостоятелно.

Реалността ще се размине с офертата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!

Годишен хороскоп за 2020-та година