Понеделник, 17 Февруари 2020
Везни

Дневен хороскоп
Понеделник 09 Април 2018

3069

Дневен хороскоп - Везни - 09.04.2018 - Успехи и активност

Показателите за този ден са положителни и свидетелстват за реализиране на намеренията. Към задачите си повечето от зодията ще подходят агресивно, но в положителния смисъл на думата.

Има и такива, чиято агресия може да се излее върху партньорите, които явно подозирате в нелоялност към вас. Здравия ви разум ви предпазва от нездравословни изкушения. Това ще накара тези, които не ви познават достатъчно да променят мнението си за вас към по-добро, което неминуемо ще се отрази на вашите взаимоотношения. Ще получите интересни предложения, които е добре да обмислите преди да приемете.

Настроението ви е прекрасно и преливате от любов към цялото човечество. След обед някой може да потърси помощта ви. Християнски празник е, да, но проявете умерена услужливост, за да не се окаже, че сте жертва на собствената си доброта. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година