Вторник, 18 Февруари 2020
Везни

Дневен хороскоп
Вторник 08 Май 2018

2244

Дневен хороскоп - Везни - 08.05.2018 - Стабилизация

Възможно е да бъдете обхванати от меланхолия, която да граничи с депресивно състояние. Самостоятелните занимания през днешния ден ще са ползотворни и ще отхвърлите повече работа..

Вашият успех през този ден е сигурен, независимо дали ще го постигнете на база собствени усилия, или нечия помощ ще е конкретната причина за това. Везни близо сте до победата. Остава последния рунд, който може и да бъде по-тежък. Ще успеете, ако грижливо се подготвите за него. Съобразете се с половинката си за вечерния купон, за да не последва конфликт. Любимият човек или близките като цяло ще ви зарадват с някаква приятна изненада.

Ще се почувствате обичани, желани и високо оценени. Не се отказвайте от възможността да се позабавлявате, макар и в камерна компания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година