Понеделник, 11 Декември 2023
Везни

Дневен хороскоп
Петък 08 Юни 2018

2276

Дневен хороскоп - Везни - 08.06.2018 - Пазете се от вражески удари

Бъдете дипломатични при преговори, за да постигнете договорености, от полезността на които ще се ползват и други хора. Странен ден, чиято характеристика е трудно уловима, защото присъствието на противоречащи и взаимно отхвърлящи се фактори е наситено.

Свързани са с финансовия успех, планирането и лошите удари от противници. Внимавайте през този ден, а разгръщането на новите възможности е неизбежно. Ще се радвате на повече внимание от страна на колеги и началници. Хубавото на днешния ден е и повишаване на финансовото ви състояние. От неочаквано място ще получите пари, които сте отработили, но вече забравили. Интимните ви отношения с някого ще се задълбочат, но не го правете за сметка на друг.

Не вършете няколко неща едновременно и не участвайте в спорове на професионални теми. Действайте самостоятелно, въздържайте се от нервни изблици. Настроението ви е стабилно, осигурете си достатъчно сън и интелектуални занимания вечерта. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!