Петък, 28 Февруари 2020
Везни

Дневен хороскоп
Събота 08 Април 2017

2720

Дневен хороскоп - Везни - 08.04.2017 - Възможни са дилеми

Сравнително ясно е, че съботата ще премине спокойно и ведро за преобладаващата част от Везните, но също така ще бъде наситена с вашата ангажираност, която може да се приеме за добро стечение на обстоятелствата, защото перфектно сте планирали всичко за този ден. Ще възникнат известни неясноти в преговорите, които обаче ще успеете да изясните. Ще общувате най-вече с хора, чиито финансови възможности са по близки до вашите. Предстои да научите добри лични новини. Ще получите предложение, което ще ви накара да се замислите. Споделете намеренията си с близките ви и заедно вземете решение.

На необвързаните им предстои нова връзка, по-различна, но и по-вълнуваща. Днес ще сте склонни да си създавате нови цели за много неща, въпреки цялата ви критичност, мнителност и прочее. Понякога и на вас ви се иска да помечтаеете и да имате розови очила. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година