Понеделник, 24 Юни 2024
Везни

Дневен хороскоп
Вторник 07 Май 2019

2110

Дневен хороскоп - Везни - 07.05.2019 - Труден ден

Лош ден за преговори, за срещи с партньори и съдружници в бизнеса, или за пътувания с делова цел. В момента Везните навлизат в неблагоприятен етап, който свидетелства за интензивни съдбовни превратности.

Продължителността му се очертава в границите на един календарен месец. Подкрепяни от силните на деня, ще работите по-спокойно и в угода на интересите си. Ще се възползвате от случая и без да губите време, ще постигате намеренията си. Това е стимул и за предприемчивите, които ще търсят нови възможности за разгръщане на потенциала си, но най-вече за финансови печалби. Бъдете благосклонни и търпеливи със себе си, не се насилвайте.

Денят е, за да изпразним ума си от тежките мисли, за да изпразним сърцето си от мрачните настроения и за да се изпълним с радост и вдъхновение. Той е глътката свеж въздух, той е време да презаредим батериите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!