Четвъртък, 9 Февруари 2023
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 07 Декември 2017

4228

Дневен хороскоп - Везни - 07.12.2017 - Повишена емоционалност

Твърде мнителни и доста емоционални, днес Везните сами предизвикват неприятностите и ги преживяват като вътрешно напрежение или под формата на възникнали противоречия и конфликти.

Драми за този ден се очертават по финансови въпроси, а при някои поради ревност. Не очаквайте да срещнете разбиране. Може да се окаже неподозирано трудно да получите нужната ви подкрепа. Доверете се на искреността. Намерете време за среща с хора, с които ще се чувствате комфортно. Обстановката около вас наистина ще е леко напрегната. Някой може да даде публичност на ваши стари грешки и да ви принуди да се занимавате с тях. Приемете фактите спокойно, не обсъждайте, а действайте целенасочено. Ще се окаже „много шум за нищо“.

Каквото и да става запазете балансът в себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-