Неделя, 26 Март 2023
Везни

Дневен хороскоп
Неделя 06 Май 2018

1910

Дневен хороскоп - Везни - 06.05.2018 - Късмет и сполука

Значителен личен успех носи неделя за Везните. За едни от зодията той се изразява в изгодни сделки. Други ще пътуват за сключване на изгоден договор, а трета група от вас просто ще бъдат облагодетелствани от късмета за реализация на намисленото.

Късметът ви днес е много силен. Податливи сте на внушения и за щастие съдбата ще ви срещне с подходящия за вас човек. Под негово въздействие ще се захванете с перспективна задача, носеща ви удовлетвореност и самочувствие. Наясно сте, че застоят е вреден, каквото и да означава това. В семейството са възможни разногласия, но имате опит в подобни битки. Ще прекратите несполучлива делова връзка. Ще почувствате облекчение и ще възстановите душевното си равновесие.

Измислете някакво развлечение за себе си и близките и днес общувайте само с тях. Дори да се получи някакво неразбирателство скоро ще овладеете ситуацията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-