Петък, 1 Декември 2023
Везни

Дневен хороскоп
Събота 06 Януари 2018

4023

Дневен хороскоп - Везни - 06.01.2018 - Проявете изключителна прецизност

Събота е наситена с изразителна мощ, чиято роля през този ден може да бъде както градивна – така и разрушителна. Наложително е до сте изключително внимателни не само днес, а и през следващите четири седмици.

Етапът е много важен за развитието ви през следващите четири месеца. Натовареността ви в последно време се отразява неблагоприятно на нервите, климата в семейството и приятелските връзки. Загрижени за всичко това, ще се мобилизирате с приключване на задача, с намерението да си осигурите повече лично време. Хранете се здравословно, като избягвате пикантните подправки и алкохола. Събитията ще са интригуващи, но може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Наблюдавайте и не се намесвайте в публични обсъждания. Не робувайте на предразсъдъци, следвайте принципите си.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!