Четвъртък, 24 Юни 2021
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 04 Януари 2018

4451

Дневен хороскоп - Везни - 04.01.2018 - Пред нов важен етап

За вас започва етап на ярко положителни промени в делови план, както и по отношение на обществените ви позиции. Ако това раздвижване не съвпада с началото на нов житейски цикъл, ще премине за четиридесет дни.

Ако обаче отбелязва точно такъв, ще се разгърне за четири години. Без емоции следвайте програмата си и не настоявайте на своето, с цената на всичко. Ще дадете обективна оценка на конкретно събитие и в тази връзка ще направите промени. Мислете позитивно и бъдете отворени за новостите. Възможни са раздели с некоректни хора от обкръжението ви. Подхождайте разумно към неприятните изненади. Не се влияйте от суеверия, „знаци на съдбата“ и пр. бабини деветини. Вероятно ще се натъкнете на спънки при уреждане на въпроси, нуждаещи се от административно одобрение и причината за неуспеха няма да е черната котка, която ви е пресякла пътя, а някакво правило, което сте пренебрегнали.

Във възможностите ви е да оправите нещата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година