Петък, 17 Януари 2020
Везни

Дневен хороскоп
Вторник 31 Октомври 2017

4334

Дневен хороскоп - Везни - 31.10.2017 - Овладейте се

Прекалено нервни и войнствени, Везните рискуват да влязат в остри полемики с околните, което може да се отрази неблагоприятно върху позициите им и да ги дестабилизира за следващите часове. Внимавайте!

Ситуацията е много напрегната, а кавгите са изключително вредни. Денят не е подходящ за нови начинания, за да не изразходвате енергията си напразно. В професионалните си дела ще срещнете затруднения, отстоявайки позициите си. Бъдете внимателни, не атакувайте противника без да сте аргументирани и спокойни. В противен случай са възможни загуби. Една личност ще ви завладее и ще ви постави в своя зависимост. Преценете как може да ѝ се противопоставите. Преживяванията ще са интригуващи, но не и обещаващи. Контактите ще са интензивни, но не и градивни.

Заемете наблюдателна позиция и не обсъждайте първоначалните си впечатления. Скоро ще имате повод да ги промените. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година