Вторник, 19 Март 2019
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 31 Май 2018

1972

Дневен хороскоп - Везни - 31.05.2018 - Интуицията ви е точна

За активните представители на знака Везни денят ще е запълнен с творчески, професионални и лични изяви, които заедно с любовта ще им носят радост и удовлетворение.

Като възможности за личен и финансов успех четвъртък е благодатен за Везните, но напрежението у мнозина е изключително високо, и се дължи на усещането ви, че приближават неминуеми неприятности. В интерес на истината – има такъв момент. Разполагате обаче с шанс да го предотвратите. Новости от различен характер ще разнообразят деня ви. За някои те ще са свързани с делово предложение, а за други с не дотам желани развития. Във всички случаи ще се съобразявате със себе си и ще следвате интересите си.

Ако не влезнете в драстични противоречия с околните, ще постигнете повече и то ще се отрази на живота ви занапред. На неформална среща с приятели ще се обсъждат различни варианти за приходи от интернет или други „домашни“ схеми. Някои идеи ще се окажат лесни и интересни. Не отказвайте, ако ви предложат да се включите в групово изпълнение, но и не очаквайте бързи печалби. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година