Събота, 24 Юли 2021
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 31 Май 2018

2231

Дневен хороскоп - Везни - 31.05.2018 - Интуицията ви е точна

За активните представители на знака Везни денят ще е запълнен с творчески, професионални и лични изяви, които заедно с любовта ще им носят радост и удовлетворение.

Като възможности за личен и финансов успех четвъртък е благодатен за Везните, но напрежението у мнозина е изключително високо, и се дължи на усещането ви, че приближават неминуеми неприятности. В интерес на истината – има такъв момент. Разполагате обаче с шанс да го предотвратите. Новости от различен характер ще разнообразят деня ви. За някои те ще са свързани с делово предложение, а за други с не дотам желани развития. Във всички случаи ще се съобразявате със себе си и ще следвате интересите си.

Ако не влезнете в драстични противоречия с околните, ще постигнете повече и то ще се отрази на живота ви занапред. На неформална среща с приятели ще се обсъждат различни варианти за приходи от интернет или други „домашни“ схеми. Някои идеи ще се окажат лесни и интересни. Не отказвайте, ако ви предложат да се включите в групово изпълнение, но и не очаквайте бързи печалби. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година