Петък, 24 Май 2019
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 31 Август 2017

4714

Дневен хороскоп - Везни - 31.08.2017 - Дестабилизирани от лични проблеми

Четвъртък е благоприятен за реализация в материалната сфера и за парични печалби, но преобладаващата част от Везните са твърде нестабилни поради лични проблеми, които в много случаи засягат семейните взаимоотношения. Не бива да отреагирвате чрез прилагане на затормозяващи методи. Ще започнете работа по нов продукт, изява или друга самостоятелна активност. Като част от екип, ще покажете умения и опит, от които ще се възползват всички. Бъдете премерени в изказа си, за да не нараните неволно хора, които уважавате. Добре ще се отрази на здравето ви, ако направите пречистваща диета, като за целта трябва да пиете повече сокове от пресни плодове и зеленчуци.

Ще се наложи да изоставите първоначалните си занимания, за да довършите нещо спешно. Едва ли ще успеете със собствени сили, но пък ще получите доброволно предложение за сътрудничество. Част от бюрократичните пречки ще отпаднат от само себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!  AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година