Сряда, 17 Юли 2019
Везни

Дневен хороскоп
Събота 30 Септември 2017

3483

Дневен хороскоп - Везни - 30.09.2017 - Стойте далеч от конфликтите

За мнозина от зодията съботата по нищо не се различава от деловите делници, а днес дори се очертават доста ангажименти, реализацията на които ще ви донесе добри печалби.

Единственият проблем пред мнозина е конфронтирането. Овладейте емоциите и работете в синхрон с интересите си. Не се въздържайте да нарушавате традиционните норми днес, просто обстоятелствата го налагат. Ако подходите удачно ще си спестите много огорчения, а и ще се чувствате наистина удовлетворени. Бъдете честни и директни, дори с риск да засегнете някого. Освен ежедневните ще ви възложат и някакви допълнителни задачи, които буквално ще ви „затрупат“. На всичкото отгоре някой непрекъснато ще се опитва да ви се бърка в работата или да ви дава глупави съвети.

Дистанцирайте се, за да не допуснете грешка от разсейване и да навредите на репутацията си. Днес сте готови да раздавате знания на всеки срещнат. Хубаво е да просвещавате народа, но все пак си подбирайте аудиторията. Ако нямате подходяща трибуна, можете да опитате да си за записвате мислите, хем по-късно ще имате интересно четиво. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година