Четвъртък, 17 Октомври 2019
Везни

Дневен хороскоп
Петък 30 Март 2018

3390

Дневен хороскоп - Везни - 30.03.2018 - Пред хубав етап

Този ден ясно подчертава, че Везните са стъпили на печеливши позиции, а определението „печеливши” съвсем не се ограничава само в сферата на материалните дадености. Някои ще отстранят засиленото напрежение в интимните си взаимоотношения.

Започва етап на личен подем. За едни с повече, за други с по-малка лекота ще решавате финансовите си и бизнес - дела, ангажирайки вниманието си и с по-делнични задачи. Не винаги ще срещате разбиране, което съвсем не означава да сте груби и агресивно в поведението си. Напротив, бъдете вежливи и ще ви бъде по-лесно да постигате намеренията си. В желанието си да помогнете може да си навлечете неприятности.

Не е желателно да се бъркате в работата на колегите или да изказвате мнение, ако не са ви го искали. След обед може да усетите лека отпадналост, главоболие. Намалете темпото. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година