Понеделник, 22 Април 2019
Везни

Дневен хороскоп
Събота 30 Юни 2018

1933

Дневен хороскоп - Везни - 30.06.2018 - Пазете се от коварство

Активен ден, който се свързва с инстинкта за опасност, агресия и борба. Много напрегнат, дори коварен ден за доста Везни, през който трябва старателно трябва да се пазите от нелоялни и коварни хора.

Вземете необходимите предпазни мерки, за да не се окажете под дарите на въпросните лица. Необходими за и промени в бизнеса, които ще гарантират просперитет. Необходимо ви е търпение днес, затова още от сутринта подходете без излишни емоции към ангажиментите си. Чарът ви е неустоим днес, благодарение на което се радвате на засилен интерес от страна на противоположния пол. Имате добри позиции. Не е желателно да се захващате със сложни и трудоемки задачи.

 Няма да се справите за времето, с което разполагате и може да изпаднете в чувство на дълбоко безпокойство. По-добре не си насрочвайте срещи за вечерта. Общуването няма да ви достави удоволствие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година