Понеделник, 15 Юли 2024
Везни

Дневен хороскоп
Събота 30 Декември 2017

3889

Дневен хороскоп - Везни - 30.12.2017 - Сполука

Сполуката на Везните през този ден се отнася към полезните контакти в обществените среди, или се свързва с посещение при някого, което явно ще има голямо значение за бъдещето ви.

Единственият неприятен момент засяга взаимоотношенията с човек от обществените среди. Настроени сте да харчите, но ще е добре днес да се въздържате от тази своя страст. Финансовото ви състояние е задоволително, но не прекалявайте. Увлечени сте от някой, който ви се струва недостижим. Знайте, че няма недостъпни хора, необходима ви е само повече увереност. Пуснете в ход цялото си очарование и ще успеете. Настроението ви е стабилно, но сте склонни да драматизирате съвсем обикновени житейски случки. На всичкото отгоре те ви създават усещане за несигурност и заплаха, от което нямате нужда.

Нямате полза от конфликти и остри разговори, за които бихте съжалявали, така че се постарайте да запазите присъствие на духа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!