Неделя, 21 Април 2024
Везни

Дневен хороскоп
Петък 29 Март 2019

2133

Дневен хороскоп - Везни - 29.03.2019 - Временно затишие

Денят не е подходящ да бръщолевите и да отправяте напрази обещания, както и да говорите нелепици и празни приказки. Ако опитате да хитреете по този начин, нямате голям шанс да спечелите вниманието и доверието на онези, към които насочвате интересите си.

От умението ви да организирате и провеждате планирани действия ще зависи работата, а в известен смисъл финансите на други хора. Добре е да не изпадате в крайности и се придържате към умереност във всичко, за да си спестите енергия, нужна ви и за други неща. Възможно е заради здравословен проблем да потърсите специализиран съвет, или поне би следвало да го направите. Запазете търпимостта си към хората, с които ви се налага да работите.

Умората, стреса и сроковете са изострили чувствителността ви, от което страдате вие и околните. Някои от вас ще започнат работа по общ проект с чужденци. Ще спечелите, ако съумеете да изиграете картите си правилно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!