Вторник, 4 Октомври 2022
Везни

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

2577

Дневен хороскоп - Везни - 29.06.2018 - Избягвайте деловите контакти

Изпълнението на нови задачи, бизнес – дела и създаване на полезни контакти ще направи деня ви забързан и ползотворен. Везните разполагат с чудесен шанс за разрешаване на въпроси от лично естество, както и за отстраняване на някои делови несгоди.

Контактите в деловите среди или с хора, с които сте ангажирани в бизнеса не са препоръчителни. Нервното ви напрежение е високо и има опасност от остри конфликти. С повишена активност навлизате в период на подобряване взаимоотношенията с партньора ви и това ще се отрази положително на работата ви. Отговорността ви към другите ще ви се отплаща с подкрепа и това ще ви дава допълнително импулс. Направете крачка към подновяване на гардероба си.

Ще научите интересна информация и добри новини за човек, когото не сте виждали от години. Ще имате и възможност да се свържете отново. Не прекалявайте с ентусиазма. Преди да пристъпите към активни действия помислете си дали след толкова дълга раздяла няма да се разочаровате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година