Понеделник, 22 Април 2019
Везни

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

2089

Дневен хороскоп - Везни - 29.06.2018 - Избягвайте деловите контакти

Изпълнението на нови задачи, бизнес – дела и създаване на полезни контакти ще направи деня ви забързан и ползотворен. Везните разполагат с чудесен шанс за разрешаване на въпроси от лично естество, както и за отстраняване на някои делови несгоди.

Контактите в деловите среди или с хора, с които сте ангажирани в бизнеса не са препоръчителни. Нервното ви напрежение е високо и има опасност от остри конфликти. С повишена активност навлизате в период на подобряване взаимоотношенията с партньора ви и това ще се отрази положително на работата ви. Отговорността ви към другите ще ви се отплаща с подкрепа и това ще ви дава допълнително импулс. Направете крачка към подновяване на гардероба си.

Ще научите интересна информация и добри новини за човек, когото не сте виждали от години. Ще имате и възможност да се свържете отново. Не прекалявайте с ентусиазма. Преди да пристъпите към активни действия помислете си дали след толкова дълга раздяла няма да се разочаровате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година