Понеделник, 30 Март 2020
Везни

Дневен хороскоп
Сряда 28 Март 2018

4300

Дневен хороскоп - Везни - 28.03.2018 - Не се конфронтирайте с околните

През днешния неблагоприятен откъм енергийни въздействия ден търсете компанията на приятни и добронамерени хора. Разговорите в семеен план ще водят до конкретни решения и действия, и няма да се разочаровате.

Това категорично твърдение се налага поради факта, че в момента преминавате през етап на промени. Развитието им за сега не е фиксирано в положителен или отрицателен аспект и зависи от вас. Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте.

Има какво да покажете и на какво да се научите. С ново запознанство ще се развие денят ви и ще повиши адреналина. Мнението на околните за новия контакт може да не ви хареса, но не го преживявайте прекалено драматично. Разчитайте на интуицията и на собствените си впечатления. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година