Петък, 7 Октомври 2022
Везни

Дневен хороскоп
Събота 28 Август 2021

929

Дневен хороскоп - Везни - 28.08.2021 - Много напрежение, но и успехи

Събота не може да се определи като благоприятна от гледна точка на ситуация и действащи механизми защото се очертават провокации, неправомерни удари и пречки от високостоящи. Те придружени с остри кавги в бизнеса и деловите среди, но за успеха ви през този няма съмнение.

Срещите ви изискват да сте в добра кондиция. Разискванията ще са основно в сферата на професионалните ви занимания и в сътрудничество с хора, на които може да се доверите, ще търсите печеливши пътища за изяви. Здравословен проблем е на път да отшуми, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на специалистите. Каквото и да се случи, избягвайте пристъпите на самосъжаление. Околните, дори да проявят съчувствие, ще е по-скоро проява на лицемерие, отколкото желание да ви съдействат по някакъв начин.

На всичкото отгоре, ще им разкриете слабите си места. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година