Четвъртък, 9 Април 2020
Везни

Дневен хороскоп
Петък 27 Март 2020

827

Дневен хороскоп - Везни - 27.03.2020 - Договорени отношения

Натоварени от към отговорни задачи в служебен план се очертава да прекарат деня си повечето Везни. По-голямо напрежение въз-никва във взаимоотношенията с партньор от бизнеса, с когото не е изключено да влезете в остър конфликт. Преговорите от делови тип ще завършат с подписването на удовлетворително споразумение.

Онези, които възнамеряват да сменят работата си, да не пропускат днешният петък за контакти и разговори по този въпрос. В отношенията с приятели бъдете по-внимателни. Денят ви ще е наситен на ангажименти и за лични срещи времето ви ще бъде ограничено. Мотивирани сте да приключите започната задача, финансовите очаквания ви дават сили и крепят духа ви. Други ще пътуват или по-точно ще се завръщат от място и хора, от които ще запазят добри спомени.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година