Понеделник, 25 Май 2020
Везни

Дневен хороскоп
Събота 27 Януари 2018

3447

Дневен хороскоп - Везни - 27.01.2018 - Успех след напрежение

Везните са спокойни и уравновесени днес, но ще бъдат неприятно изненадани от неуспех в обществените контакти. Това засили напрежението у мнозина.

По-късно всичко ще си дойде на мястото и ще успеете с реализацията на целите си. Мнозина ще се заемат с нови делови ангажименти. Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи. Общителни сте и убедителни. Социалните контакти ще са интензивни, но е желателно да запазите чувство за мярка и да не споделяте с околните личните си преживявания.

Вечерните часове ще са наситени с романтични преживявания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година