Неделя, 25 Август 2019
Везни

Дневен хороскоп
Сряда 27 Декември 2017

3151

Дневен хороскоп - Везни - 27.12.2017 - Шанс за обществено признание

Везните ще имат шанс да блеснат във важна обществена или благотворителна кауза през днешния ден. Днес внимателно и спокойно ще обмисляте новостите и ще подреждате приоритетите си.

В тях ще намери място делово или друго предложение, заради което ще станете по-активни, но не избързвайте с отговора си. Денят е подходящ за нови начинания, пробуждане на скрити сили и трансформация на сексуалната ви енергия. Ден на съпружество и започване на нови творчески и професионални проекти, за лечение и закрепване на здравето. Повече от делата ви ще се развиват и без изключителната ви намеса. Достатъчно е да присъствате. Ако приемете да сте наблюдатели само ще спечелите. И това е така, защото сте прекалено изнервени. Отделете време за почивка.

Имате нужда да преосмислите някои неща и да се заредите с енергия. Контролирайте темпото, не се насилвайте да правите нищо, което не ви доставя удоволствие. Имате право поне веднъж в годината да се насладите на собствения си мързел. Е, ако все пак решите, че има нещо много спешно може и да се поразбързате, но не прекалявайте с инициативата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година