Вторник, 31 Януари 2023
Везни

Дневен хороскоп
Събота 26 Май 2018

2078

Дневен хороскоп - Везни - 26.05.2018 - Ще защитите позициите си

Днес довършете започнатото, без да стигате до физическо изтощение. И при Везните напрежението днес ще е силно, а в деловия сектор ще бъде особено изразително.

Освен ярка нервност, причинена от безскрупулни лъжи и подли, но безуспешни опити за дестабилизацията, други негативи не се очертават. Мобилизирайте се! Ще спрете удара с по-силен удар. С вътрешно усещане за нуждата от промяна ще потърсите онова, което би ви накарало да се чувствате по-добре. Отегчението ви ще отстъпи място на едно ново и приятно усещане за ведрина и спокойствие. Това е вашият начин да намерите себе си. Не се колебайте да се доверите на интуицията си.

Не усложнявайте нещата и не правете „буря в чаша вода“ или с други думи казано не драматизирайте съвсем обикновени ситуации. Ако не овладеете емоциите и реагирате нервно на дребни предизвикателства околните ще се дистанцират и ще се почувствате още по-зле. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-