Неделя, 26 Май 2019
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 26 Април 2018

3116

Дневен хороскоп - Везни - 26.04.2018 - Доста напрегнат ден

В делово отношение четвъртък ще е напрегнат. Възникват противоречия, които в много случаи прерастват до яростни нападки и скандали.

При някои бизнесмени, работещи в партньорство не е изключена окончателна раздяла поради нечестност. Професионалният ден ще е успешен за пътуващите. Ще търсите промяната и ще правите опити да разчупите рамките на еднообразието. Това ще бъде съпроводено с несгоди, но независимо от всичко ще стигате до решения, носещи ви удовлетворение. Не бъдете прекалено доверчиви към хора, които вече са доказали нелоялност към вас. Така ще си спестите главоболия.

 Разпределете равномерно времето между личните и професионалните си задължения и не се престаравайте излишно. Едва ли ще постигнете кой знае какви резултати, но със сигурност ще се уморите и изнервите. Осигурете си достатъчно сън вечерта. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година