Вторник, 26 Май 2020
Везни

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

3728

Дневен хороскоп - Везни - 25.03.2018 - Стабилна основа

Погрижете се за своите и чужди проблеми, доколкото ви позволяват възможностите, без да изтъквате заслугите и начетеността си. В момента Везните са стъпили на здрава почва и не бива да експериментират чрез промени в действията си относно реализацията, към която са се устремили.

Към казаното следва де се прибави, че днес не е изключено някой силно да ви вбеси чрез словесни подмятания. Не обръщайте внимание! Може да усетите необяснимо вътрешно напрежение и да ви е трудно да формулирате дори собствените си желания. Ограничете контактите дори с близките си и не влизайте в противоречия с тях. Някой скоро ще ви помоли за помощ и ще забравите личните си грижи. Доброто ви настроение ще ви помогне да оставите проблемите да минат покрай вас, без да ви засегнат.

Любовта ви закриля, съветва и направлява. Вслушайте се в съветите на любимия човек. Добрата връзка между вас двамата се задълбочава и укрепва. Днес вие сте едно цяло. Този свят сега сякаш е само за вас двамата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година