Петък, 22 Ноември 2019
Везни

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Юни 2018

2208

Дневен хороскоп - Везни - 25.06.2018 - Много успешни

Благодарение на интуитивните си познания днес ще получите и неочаквани откровения. Безусловен факт е, че Везните не са зависими от ситуации, които застрашават успеха им по един или друг начин.

Дори може да се добавят още надеждни характеристики, залегнали в основата на започващия от днес двумесечен период. Ще е добре обаче да намалите остротата, и по-добре да се владеете. Днес ще ви се наложи да се занимавате с много неща едновременно. Едва ли обаче ще успеете да ги свършите както трябва, затова успокойте темпото. Ако действате припряно и нервно, това само ще влоши отношенията ви с околните. Спокойни сте, леко активни и премерени.

Постара0йте се преди обед да не се натоварвате с тежки физически задължения. Може да разчитате на близките си, те с радост ще ви помогнат. За благодарност вечерта им създайте някакво развлечение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година