Вторник, 29 Ноември 2022
Везни

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Декември 2017

3783

Дневен хороскоп - Везни - 25.12.2017 - Щастието е с вас

Коледа е един от най-обичните дни от годината за представителите на зодия Везни. Денят е наситен с положителни емоции и ведро настроение. Въпреки празничното настроение някой дела не подлежат отлагане.

За много от вас денят ще е динамичен, но е сигурно, че няма да оставите нещата си незавършени. При добра организация всичко е възможно, запазете добрия тон и следвайте сърцето си. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и не робувайте на предразсъдъци. Великодушно ще се отнесете към нечия молба и ще съдействате за изпълнението ѝ. За себе си също ще се погрижите, има въпроси, чиито решения ще вземете днес. Други ще привлекат нечие внимание и това ще ги направи щастливи. Празничното настроение ви е обхванало изцяло и необратимо.

В известна степен замъглява усещането ви за реалност и ви прави прекалено оптимистични и доверчиви. Желателно е днес да не общувате с непознати, да сте у дома с близките, където не би се случило нищо, предизвикващо тъга и разочарование. И има защо, усмихнати и закачливи, ще се включите в програмата за вечерта и ще останете доволни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година