Понеделник, 18 Ноември 2019
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 24 Май 2018

2120

Дневен хороскоп - Везни - 24.05.2018 - Реални постижения

Предстои ви динамичен работен ден, през който срещите и контактите ви ще са повече, отколкото сте очаквали. Бъдете добри и търпеливи, за да получите внимание и любов в живота си.

Много ползотворен ден за контакти в обществените и деловите среди. За едни от Везните се очертават плодотворни разговори за реализиране на съдружие. Имате реален поглед върху развитията около вас, от което оптимизма ви не расте. Но и няма да останете безучастни, прагматично ще се включите в тях, извличайки повече за себе си. Делово предложение заслужава да бъде обмислено, преди да дадете отговора си, ако не искате друг да се възползва от него.

Разсеяни сте, поетични, романтични. Мислите ви летят в посока любовни срещи и развлечения, идеята за сериозни занимания изобщо не ви привлича. Преглеждайте резултатите от работата си няколко пъти, за да не се наложи след ден-два да обяснявате причините за грешките си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година