Сряда, 21 Август 2019
Везни

Дневен хороскоп
Петък 24 Август 2018

1808

Дневен хороскоп - Везни - 24.08.2018 - Отговорностите нарастват

За вас деловите отговорности нарастват, а на настоящия етап това не се харесва на мнозина. Раздвижването е навременно, защото на някои ще се открие възможност да възвърнат претърпени загуби от изминалите месеци.

Петък е успешен за всички, заели се с преговори. Не придавайте особено значение на не добронамерени към вас думи и не им позволявайте да определят активността ви. Ще получите подкрепа, но и сами трябва са си помогнете. Знаете как, за това действате. Ревниво пазите скъп човек, но не се престаравайте. Може да го задушите в грижите си. Спазвайте правилата за безопасност при работа, а и при пътуване, ако ползвате личен автомобил.

Избягвайте конфликтните ситуации и проявите на агресия по време на транспорт. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година