Вторник, 19 Март 2019
Везни

Дневен хороскоп
Петък 23 Март 2018

4281

Дневен хороскоп - Везни - 23.03.2018 - В зората на успеха

Все още Везните са нестабилни, подложени на променливи мнения и настроения, а външният натиск предизвиква ярко емоционално напрежение. Не се поддавайте на моментната ситуация.

Стъпили сте на прага на чудесен четиримесечен период, през който всичко ще си дойде на мястото. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Спестете ги на близките си, за да не ги натоварвате допълнително с грижи. Ако търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Обмисляйте задълбочено решенията си.

Ако не сте достатъчно сигурни в себе си, то за предпочитане е да обсъдите неясните моменти с близките. Отчитайте не само своите интереси, но и тези на околните. Не е време да „показвате характер“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година