Четвъртък, 2 Декември 2021
Везни

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3605

Дневен хороскоп - Везни - 23.12.2017 - Ярко действие

Силно действие ще обхване днес и Везните, а причините ще са най-често финансови, като в повечето случаи ще са придружени от драматични промени.

Ще имате предимство и ще успеете, но стилът на налагане не е подходящ за осъществяване на сделки и за водене на преговори. Работата по осъществяване на нови идеи и начинания ви изпълва с добри очаквания. Днес мислете повече за себе си и не се претоварвайте, ако можете да включите и околните в задачите си. Споделените проблеми се решават по-леко, около вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили. Финансови реализации ще ви направят по-спокойни и осигурят предстоящо пътуване или почивка. За справяне с текущите въпроси ще ви е нужна консултация или най-малкото е желателно да обсъдите ситуацията с по-опитни от вас и да се възползвате от идеите им.

Не е изключено да присъствате на някакъв инцидент и да се наложи да окажете помощ. Отзовете се само в рамките на собствените си възможности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година