Четвъртък, 23 Май 2019
Везни

Дневен хороскоп
Понеделник 23 Април 2018

2358

Дневен хороскоп - Везни - 23.04.2018 - Делови ангажименти

Различните обстоятелства и хора от обкръжението ви могат да провокират неконтролируемо поведение и нездравословни емоции у вас. Сам по себе си денят е благоприятен за Везните, но във връзка със скоро случили се събития, ситуацията се променя много рязко.

При мнозина от зодията не е изключено възникването на кавги с околните. Близък човек, в някои случаи от чужбина ще ви подкрепи морално и материално. Не си поставяйте трудно постижими цели днес, това само ще ви създаде здравословни проблеми. Поукротете амбициите си, бъдете реалисти. Приятел ще ви потърси за подкрепа, финансова или морална. Ако можете, а вие можете, помогнете му. Победа в личен план ще повиши самочувствието ви, подготвяйки ви за утрешния ден.

Отстоявайте интересите си и, ако усетите, че няма да получите разбиране от събеседниците си е по-добре да се дистанцирате. Прекалено чувствителни сте днес и всяка проява на егоцентризъм е в състояние да ви разстрои. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година