Вторник, 19 Март 2019
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 22 Март 2018

3040

Дневен хороскоп - Везни - 22.03.2018 - Потиснато настроение

Устройство на ново работно място и професионални дела. Обременяващи ситуации потискат психиката на значителна част от Везните, и предизвикват доста тревожни мисли. В такива моменти не е добре да оставате сами.

Насочете се към контакти в обществените където денят ви ще премине доста разнообразно. Не бива да се заемане с делови ангажименти. Належаща промяна в плановете ще ви отведе на място, различно от предвиденото. Разчитайте повече на собствените си сили и не изпадайте в паника, преувеличавайки проблемите си. Изчистете главата си от натоварващи ви мисли и се пазете от прибързани решения. Бързо ще решите материален проблем.

Ще се справите неочаквано добре с решаването на юридически казус или спор. Както енергетиката, така и настроението ви са завидно добри, но подходящата тактика за днес е да не се престаравате. В противен случай ще настроите околните срещу себе си, а нямате полза от това да си създавате врагове. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!



AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година