Сряда, 4 Август 2021
Везни

Дневен хороскоп
Вторник 22 Май 2018

2246

Дневен хороскоп - Везни - 22.05.2018 - Денят е успешен, но е добре да се владеете

Справяйки се със служебен или друг въпрос ще осигурите условия за по-добри развития на делата си не само днес, но и през следващите дни.

Възможностите, с които Везните разполагат днес, наистина са чудесни, а пълноценното им ползване няма да представлява трудност на онези от зодията, които умеят да се владеят. Вероятно и тези които не се владеят ще реализират успешно намеренията си, но по-късно ще имат проблеми. Поради голямата си ангажираност днес е възможно да не предвидите докрай всичко и да изпуснете срокове или уговорени срещи. Работата ще ви погълне и с това ще пренебрегнете някого, но не поради лично отношение. Много скоро ще почувствате липсата му и тя ще ви тласне в друга посока.

Светско събиране. Неформалните контакти ще са интензивни но… безполезни. Ще удовлетворите желанието си за общуване, но ще загубите много време и може да се успеете да се справите с текущите задачи. Независимо от всичко е по-добре да не приемате предложената помощ. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година