Събота, 4 Април 2020
Везни

Дневен хороскоп
Неделя 22 Юли 2018

1785

Дневен хороскоп - Везни - 22.07.2018 - Устройване

Този ден ще зарадва Везните чиято готовност за разбирателство с делови и обществени партньори е подчертана, и ще съставлява съществен елемент в дневните им взаимоотношения.

За някои сполуката днес ще означава устройване на ново делово място, а за други то ще е в личен план. Нематериални притеснения ще променят отношението ви към определени хора или ситуации. Не бъдете черногледи, нещата могат да се подредят и по друг начин, стига да вложите малко старание от своя страна. По интересуващи ви въпроси, които ви затрудняват търсете мнението на колегите си. Ще сте много по-ефективни, ако организирате заниманията си така, че да сте в обкръжение.

Не е нужно околните да ви помагат, достатъчно е да ви правят компания. Действайте с фантазия и обръщайте внимание на детайлите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година