×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 17 Март 2018
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 22 Февруари 2018

3282

Дневен хороскоп - Везни - 22.02.2018 - Пазете се

Ако у вас възникне желание да споделяте опита си с околните и да се възползвате от техните знания, не се възпирайте. Везните са предразположени към прибързване, а повечето от зодията са готови още сега да сключат съдружие с някого, стига да преценят, че си струва.

Не правете нито едното нито другото. В момента трябва да разчитате само на себе си, и да се пазите от неочаквани изненади и лоши удари. Усилията ви са съсредоточени върху многообещаващ проект. Успешното му осъществяване ще ви донесе добри приходи и много добри позиции за в бъдеще. За да сте адекватни на ситуацията може би ще ви е нужен нов екип или ще трябва да направите промени във вече съществуващия. В личен план ще се изправите пред нови предизвикателства. Неусетно ще мине времето ви днес.

Работата ще е в рамките на обичайното, събитията ще са предсказуеми, но въпреки това ще ви се стори, че пропускате нещо и че някои подробности ви убягват. Не се стресирайте излишно, ще имате възможност за повторна проверка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.