×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 15 Ноември 2018
Везни

Дневен хороскоп
Сряда 22 Август 2018

1549

Дневен хороскоп - Везни - 22.08.2018 - Напрежение

Ще се чувствате добре със семейството и близките ви, ако не ограничавате свободата им и толерирате изявите им. Отделете повече време за обновяване на информацията си, обогатявайте знанията и развивайте уменията си, преодолейте съмненията си и работете за духовното си израстване.

Силното вътрешно напрежение при Везните излиза на преден план днес. Днес на някои от вас ще се наложи да поправят стара грешка, която им е коствала много. Възползвайте се от шанса, който ви се предоставя и няма да сбъркате. Печелите уважението на човек, който досега се е съмнявал във вас. Отношенията ви със сърдечния партньор са неустановени, направете нещата по-ясни. Във ваш интерес е вие да поемете инициативата.

С приятна новина може да завърши днешния ден и да ви подобри трайно настроението ви. Анализирайте ситуацията без да драматизирате. Вероятно ще се отрази на отношенията с някого от близките ви, но е рано за крайни действия. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година