Неделя, 29 Януари 2023
Везни

Дневен хороскоп
Неделя 22 Април 2018

2025

Дневен хороскоп - Везни - 22.04.2018 - Много добри печалби

Възприемчивостта ви към нови знания и умения ще ви подтикне към подобряване на квалификацията ви. Не е изключено някои представители на Везни да се подведат по фалшиви сигнали за реализация на интересуващи ги въпроси, но ще е добре за не им отдавате внимание.

Действайте настойчиво и според преследваната стратегия, и няма да сгрешите. Неделя ще е силно печеливш ден. Проявете по-голяма активност в социалния живот и в конкретната си дейност. Ще бъдете оценени справедливо. Потушете в себе си едно моментно любовно желание към чужд обект, за да не нараните любимия до вас. Социалните контакти ще са интензивни. Настроението ви е оптимистично, искрени сте и привлекателни.

Не се учудвайте, ако някой спонтанно реши да ви споделя тайните си, но и не се задълбочавайте прекалено в чужди грижи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-