Неделя, 21 Юли 2019
Везни

Дневен хороскоп
Събота 21 Април 2018

1996

Дневен хороскоп - Везни - 21.04.2018 - Промени в партньорството

В условията на засилено напрежение, пречки и неудобства, Везните ще реализират онова, което представлява цел за тях през този ден. Промените, за които стана дума в предишните зодии, са най-ярко изразени при вас.

Мнозина от знака окончателно ще се разделят с досегашен партньор. Имате известни колебания относно работата си днес и това рискува да ви откаже от част от намеренията ви. Бихте могли да научите много от човек, с когото ви се отдава да работите днес. Печелите време с разумен ход, с който ще изненадате конкурентите си. Дайте шанса на човек който държи на вас да покаже чувствата си, не го пренебрегвайте. Малко хаотични ще са събитията днес.

Ще ви е трудно да следвате първоначалния си график. Ще направите каквото сте си набелязали, но в доста по-различен ред. Реагирайте с чувство за хумор на заядливи забележки и опити да ви ядосат. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година