Понеделник, 25 Май 2020
Везни

Дневен хороскоп
Вторник 20 Февруари 2018

4041

Дневен хороскоп - Везни - 20.02.2018 - Оставете съдбата да работи за вас

Победата над самите нас е най-важната победа в живота ни. В обществените среди се подвизава невярното твърдение, че Везните били кротки.

Днес обаче ще е добре да се оттеглите на по-задна позиция,и вместо вие да се борите за напредъка си, да предоставите това право на съдбата, защото е сигурно, че тя ще го стори съвършено. Предстоят ви промени. Намерете сили в себе си да се съсредоточите и не се разсейвайте с важни, но не определящи за деня ви задачи. Целта ви е ясна и вие трябва да успеете. Съдбата ви толерира и всичко е във ваши ръце. Емоциите не са добър съветник. Близките ви имат нужда от вас и това допълнително ще ви мотивира.

Преценете метеорологичната обстановка и при възможност си организирайте поне за час разходка на открито. Не се престаравайте на работното място. Заемете се първо с новите, а след това с рутинните задължения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година