Петък, 20 Септември 2019
Везни

Дневен хороскоп
Понеделник 20 Август 2018

1481

Дневен хороскоп - Везни - 20.08.2018 - Внимавайте с нервните реакции

Понеделник е много силен за материални и финансови постижения, защото активността ви в деловите среди ще бъде подкрепена от мощен късмет.

Нервност има и явно е значителна, но както се знае предварително, че влиянието на този емоционален рефлекс е разрушително – владейте се. С допълнителни занимания ще подпомогнете семейния си бюджет днес. В повечето случаи ще успявате, въпреки, че ще ви отнемат голяма част от времето. Ще останете удовлетворени от себе си и от новостите в живота си. Много неща ще се променят, с едни от тях ще свикнете по-бързо, други ще ви връщат назад в спомените.

Настроението ви е романтично, а нечия дума или жест ще вдигне още повече градуса на емоциите. Проявете активност, ако не сте безразлични, но не излизайте извън рамките на добрия тон, ако вече сте обвързани. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година