Понеделник, 24 Юни 2024
Везни

Дневен хороскоп
Петък 02 Март 2018

3808

Дневен хороскоп - Везни - 02.03.2018 - Конфликтите са пречка

В хубаво настроение ще работите по реализация на творческите ви и професионални задачи, но бъдете внимателни. Бъдете смели, активни и не оставяйте нищо на случайността.

Петък разкрива на Везните благоприятни възможности за материален успех, но едновременно с добрите ситуации, ще възникне напрежение, което лесно ще нарасне и ще доведе до кавги. Реално преценете възможностите си и не започвайте предварително обречени на неуспех задачи. Ще ги познаете по вътрешното си усещане и най-вече по това, колко голямо желание ще пламне у вас. Можете да избирате верния път, и този път няма да се излъжете. В противен случай ще отчетете загуба на енергия, време и пари. Ще получите непредвидени новини, които може да ви накарат да промените графика си за днес.

Анализирайте подробностите преди да се хвърлите ентусиазирано към някаква нова идея. Преценявайте с кого обсъждате личните си проблеми, може да ви злепоставят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!