Събота, 28 Януари 2023
Везни

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Юли 2018

3381

Дневен хороскоп - Везни - 02.07.2018 - Нервен и напрегнат ден

Следвайте плановете си, за които сте се подготвили и останете верни на принципите си. Денят ще е напрегнат за преговори, неприятен и тежък за пътуване, и ясно подчертава, че за голяма част от Везните реализацията на целите ще се движи бавно.

Със сполука се характеризират контактите в административната сфера, където без усилия ще реализирате целите си. Отдавна ви се иска да направите нещо лично за себе си. Околните ще се съобразят с вас. Ще правят компромиси и ще се вслушват в мнението ви. Отчуждението помежду ви ще се стопи и ще се радвате на споделени чувства. Ако имате спорни имотни проблеми ще постигнете разбирателство.

Първоначално се заемете с текущите задачи до момента, в който ви отегчат. След това отделете време за преглед и анализ на финансовото си състояние, докато стигнете до положението, в което концентрацията ви затруднява. На края, за награда, се потопете в любимите си занимания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-