Понеделник, 11 Декември 2023
Везни

Дневен хороскоп
Събота 02 Декември 2017

3698

Дневен хороскоп - Везни - 02.12.2017 - Мобилизирайте се

Събота е доста важна за вас, защото е начало на четириседмичен период, който всъщност изцяло обхваща месец декември. Печеливш, но напрегнат ще е денят за почти всички Везни, но днес е така.

Най-важното е още сега да се мобилизирате и да действате с подчертана активност до края на месеца. Денят ви ще бъде осмислен и ще изживеете времето си пълноценно. Ще проявите разбиране към вълненията на близък човек и заедно ще постигнете напредък в конкретно начинание. Предпазливи сте от към емоционално обвързване, но не се противете, ще имате вълнуващи мигове. Погрижете се за външния си вид, не е изключено да имате неочаквано, но много важно посещение. Въздържайте се от употреба на мазни храни и захарни изделия днес.

Постарайте се да отделите време за фитнес или леки спортни занимания в домашна обстановка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!